... a szavak biztonsága ...

Fordítás

„Kedves András, szükségünk lenne egy gyors fordításra…” ezzel a mondattal kezdődik a telefonbeszélgetéseink jelentős része. Mi 25 éve igyekszünk megoldani ezeket a feladatokat. Jogi, műszaki, orvosi és informatikai szövegek érkeznek hozzánk. Cégkivonatok, éves mérlegek, erkölcsi bizonyítványok hivatalos fordítása készül nálunk. Honlapok és szoftverek honosítására is felkérnek minket. Sok mindent láttunk már és egyre kevesebb dolgon lepődünk meg.

Többet akarok tudni Ajánlatot kérek

Tolmácsolás

A tolmács olyan, mint a focibíró. A jó tolmácsot szinte észre sem lehet venni, hogy jelen van. Akkor végzi jól a feladatát, ha sikerül a háttérben maradnia, mégis mindent lefordít, mindenre odafigyel, minden pillanatban készen áll arra, hogy a felek közti kommunikációt elősegítse. Viszont a rossz tolmácsolás mindenkink feltűnik, mindenki arról beszél.

Többet akarok tudni Ajánlatot kérek

Tolmácsberendezés

A tolmácsberendezéssel leggyakrabban nemzetközi konferenciákon, sajtótájékoztatókon lehet találkozni, de fontos szerepet játszhatnak egy gyárlátogatáson is vagy egy városnézés alkalmával. Egy korszerű tolmácsberendezés tökéletes kiegészítője a szinkrontolmácsok munkájának. Itt is az jellemző, hogy csak a hibás működés kerül előtérbe. Az viszont rányomhatja a bélyegét az egész rendezvényre.

Többet akarok tudni Ajánlatot kérek