... a szavak biztonsága ...

Kérjen egyedi árajánlatot

Munkaidőben egy órán belül válaszolunk.

Ajánlatot kérek

Ne kockáztasson!

Tekintse meg minőségi- és határidő garanciánkat.

Garanciavállalásunk

A KSH adatai szerint kb. 67 000 magyar ember beszéli az olasz nyelvet. Magyarországon csak a 7. leggyakrabban beszélt idegen nyelv) és a hivatalos fordítóképzésben is viszonylag kevesen vesznek részt. Ez azt jelenti, hogy nagyon körültekintően kell fordítót vagy fordítóirodát választania annak, aki minőségi olasz fordítással szeretné megalapozni a gazdasági kapcsolatait. Fordítóirodánk nagyon komoly olasz fordítói- és lektori csapattal rendelkezik, akikkel folyamatosan a megrendelőink rendelkezésére állunk. A projektmendzseri és technikai hátterünk is elősegíti azt, hogy remek olasz fordítás legyen a munkánk eredménye.

flag-it

IT szakfordítás

lp-it

Az IT szakfordításban komoly tapasztalatokkal rendelkező fordítóinkkal és speciális projektmenedzsmenttel fogadjuk a megrendeléseket.

Műszaki szakfordítás

lp-tech

Az adott szakma speciális terminológiájának ismerete és a modern fordítástechnológia háttér magabiztos használata együttesen biztosítja a tökéletes végeredményt.

Egészségügyi szakfordítás

lp-health

Zárójelentések, kutatások anyagai, gyógyszerek törzskönyvi dokumentációja. Mind olyan fordítási kihívás, ahol elengedhetetlen a fordító és a lektor felkészültsége. Itt minden hibának komoly következménye lehet.

Jogi szakfordítás

lp-legal

A jogi nyelvezet gyakran nagyon eltér a köznapi nyelvhasználattól, ezért csak olyan fordítók rendelhetőek ilyen projektekhez, akik maguk is jogászok, vagy speciális képzésben vettek részt.

Korábban már több fordítóirodával is próbálkoztam, de nekem a Concord Fordítóiroda vált be a legjobban. Minden megkeresésemre azonnal reagáltok, gyorsan és precízen dolgoztok. Nem kell utólag korrektúrázni az anyagokat, hanem bátran tovább lehet őket küldeni.(…)
Litkei Orsolya irodavezető- SMC Hungary
Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban. A műszaki és jogi szövegek szakfordításait kiváló, szakmailag és nyelvileg kifogástalan minőségben végzik, így munkájukkal elégedettek vagyunk.
Uray Dóra értékesítési vezető- EvoBus (Daimler)
Az EGIS Zrt. 2005. februárjától veszi igénybe a Concord Fordítóiroda szolgáltatásait. (…) Munkájukat mind szakmailag, mind nyelvileg kifogástalan minőségben látták el és a teljesítési határidőket is pontosan betartották. Munkájukra a jövőben is számítunk.
Dr. Szentpéteri Imre - EGIS Gyógyszergyár Zrt.

Fordítás