... a szavak biztonsága ...
2013 óta dolgozom együtt a Concord Fordítóirodával. Több, mint 13 ország nyelvére kértünk már fordítást, nagyon elégedettek voltunk. Cégünkre jellemző módon rendkívül szoros határidőkkel dolgozunk, és nagy mennyiségű anyagokat fordítattunk már. Az iroda mindig gyors, pontos és jó minőségű munkát adott ki a kezéből. Más cégeknek is ajánlom, a Monsanto több részlege is folyamatos megrendelője a Concord Fordítóirodának.
Vadász Nóra- Monsanto
Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban. A műszaki és jogi szövegek szakfordításait kiváló, szakmailag és nyelvileg kifogástalan minőségben végzik, így munkájukkal elégedettek vagyunk.
Uray Dóra értékesítési vezető- EvoBus (Daimler)
Az EGIS Zrt. 2005. februárjától veszi igénybe a Concord Fordítóiroda szolgáltatásait. (…) Munkájukat mind szakmailag, mind nyelvileg kifogástalan minőségben látták el és a teljesítési határidőket is pontosan betartották. Munkájukra a jövőben is számítunk.
Dr. Szentpéteri Imre - EGIS Gyógyszergyár Zrt.
A szakfordítást magas színvonalon, korrekt árakon és cégünk speciális szakmai igényinek maximális figyelembe vételével teljesítik.
Reuss Péter- DI Hungary
Korábban már több fordítóirodával is próbálkoztam, de nekem a Concord vált be a legjobban. Minden megkeresésemre azonnal reagáltok, gyorsan és precízen dolgoztok. Nem kell utólag korrektúrázni az anyagokat, hanem bátran tovább lehet őket küldeni.

Amikor cseh- magyar tolmácsot kértem, a tárgyalópartnereink nem tudták eldönteni, vajon született cseh, vagy anyanyelvi magyar-e a tolmács? Ezt a nyugalmat csak a ti cégetek nyújtja. Nálam már más fordítóiroda szóba sem jöhet.

Litkei Orsolya irodavezető- SMC Hungary
2013 áprilisa óta dolgozom együtt a Concord fordítóirodával. Havi szinten adunk fordítási megbízásokat részükre. Megbízásainkat, ha néha ad-hoc jellegűek is mindig készségesen, pontosan a lehető legrövidebb határidő vállalásával teljesítik. A fordításokat mindig 100%-an teljesítik, a fordítások minősége is kifogástalan, ha estlegesen változtatásokat javasolunk egy-egy speciális kifejezés miatt abban is mindig készségesek és rugalmasak.

Jó szívvel ajánlom a Concord fordítóirodát mindazon ügyfeleknek, akiknek az ügyfél centrikusság, a gyors, pontos nem utolsó sorban a rugalmas hozzáállás fontos a megbízásaik során.

Mezei Andrea HR Kordinátor- Fabory Kereskedelmi Kft.
Az RR Donelly 2011 óta látja el fordítási megbízásokkal a Concord Fordítóirodát. Jellemzően nyomdaipari munkautasításokat, valamint technikai eszközök használati utasításait fordították le cégünk számára magyarról angol nyelvre, illetve angolról magyar nyelvre. A dokumentumok az esetek döntő többségében kifejezetten nyomdaipari kifejezéseket tartalmaztak, így munkájukkal rendkívül elégedettek voltunk, mivel szakmailag és nyelvileg is minőségi munkát végeztek. A teljesítési határidőt minden esetben betartották, sőt sokszor idő előtt megkaptuk az anyagokat. A jövőben is szeretnénk velük ilyen hatékony módon együttműködni.
Cservenka Dávid Manufacturing Manager- RR Donelly
A West Bridge Kft. 2010. júniusától áll folyamatos üzleti kapcsolatban a Concord Fordítóirodával. Megbízásink típusai igen széles palettán mozognak. Legtöbbször angol és magyar nyelvű fordításokban kértük a segítségüket, de a “ritka” nyelvnek számító cseh-, szlovák-, orosz dokumentumok (szerződések, levelezések) magyar nyelvre fordításával sem kíméltük a Fordítóirodát. Továbbá francia-, és német nyelvű tolmács biztosításában is maximálisan segítőkészek voltak. Összefoglalva, munkájuk mindig pontos, precíz illetve ügyelnek a határidők betartására. E tényekre alapozva, a jövőben is igénybe vesszük szolgáltatásaikat és ajánljuk partnereinknek!
Stogicza Zoltán ügyvezető- West Bridge Kft.
A Panalpina Magyarország Kft. 2008. májusa óta veszi igénybe a Concord Fordítóiroda szolgáltatásait. Legtöbb esetben angol nyelvről magyar nyelvre, illetve magyar nyelvről angol nyelvre történő hivatalos fordítással bízzuk meg az Önök cégét. Ezen kívül fordítottak nekünk már német és bolgár nyelvű rövidebb-hosszabb szövegeket is. Elégedettek vagyunk mind a munkájuk minőségével, a fordításaik szakmai és nyelvi pontosságával, a kért teljesítési határidők betartásával, valamint a segítőkész munkatársaikkal is. A jövőben is szeretnénk az Önök szolgáltatásait igénybe venni és továbbra is szeretnénk jó üzleti kapcsolatot fenntartani Önökkel.
Németh Györgyi - Panalpina Magyarország Kft.