+36 (1) 336-1148 |   +36 (30) 246 8925 |   info@concordforditoiroda.hu

Kérjen egyedi árajánlatot

Munkaidőben egy órán belül válaszolunk.

Ajánlatot kérek

Kérjen ingyenes visszahívást

Kérjük, adja meg telefonszámát.

Visszahívást kérek

lp-eng Angol
lp-gerNémet
lp-fr Francia
lp-ita Olasz
lp-slo Szlovák
lp-cz Cseh
lp-pl Lengyel
lp-eu Más EU nyelvek
lp-chi Kínai
lp-jp Japán

IT szakfordítás

lp-it

Az IT szakfordításban komoly tapasztalatokkal rendelkező fordítóinkkal és speciális projektmenedzsmenttel fogadjuk a megrendeléseket.

Műszaki szakfordítás

lp-tech

Az adott szakma speciális terminológiájának ismerete és a modern fordítástechnológia háttér magabiztos használata együttesen biztosítja a tökéletes végeredményt.

Egészségügyi szakfordítás

lp-health

Zárójelentések, kutatások anyagai, gyógyszerek törzskönyvi dokumentációja. Mind olyan fordítási kihívás, ahol elengedhetetlen a fordító és a lektor felkészültsége. Itt minden hibának komoly következménye lehet.

Jogi szakfordítás

lp-legal

A jogi nyelvezet gyakran nagyon eltér a köznapi nyelvhasználattól, ezért csak olyan fordítók rendelhetőek ilyen projektekhez, akik maguk is jogászok, vagy speciális képzésben vettek részt.

Korábban már több fordítóirodával is próbálkoztam, de nekem a Concord Fordítóiroda vált be a legjobban. Minden megkeresésemre azonnal reagáltok, gyorsan és precízen dolgoztok. Nem kell utólag korrektúrázni az anyagokat, hanem bátran tovább lehet őket küldeni.(…)
Litkei Orsolya irodavezető- SMC Hungary
Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban. A műszaki és jogi szövegek szakfordításait kiváló, szakmailag és nyelvileg kifogástalan minőségben végzik, így munkájukkal elégedettek vagyunk.
Uray Dóra értékesítési vezető- EvoBus (Daimler)
Az EGIS Zrt. 2005. februárjától veszi igénybe a Concord Fordítóiroda szolgáltatásait. (…) Munkájukat mind szakmailag, mind nyelvileg kifogástalan minőségben látták el és a teljesítési határidőket is pontosan betartották. Munkájukra a jövőben is számítunk.
Dr. Szentpéteri Imre - EGIS Gyógyszergyár Zrt.

Fordítás