... a szavak biztonsága ...
Korábban már több fordítóirodával is próbálkoztam, de nekem a Concord Fordítóiroda vált be a legjobban. Minden megkeresésemre azonnal reagáltok, gyorsan és precízen dolgoztok. Nem kell utólag korrektúrázni az anyagokat, hanem bátran tovább lehet őket küldeni.(…)
Litkei Orsolya irodavezető- SMC Hungary
Munkavégzésük precíz, és kellően rugalmasak a felmerülő igényeinkkel kapcsolatban. A műszaki és jogi szövegek szakfordításait kiváló, szakmailag és nyelvileg kifogástalan minőségben végzik, így munkájukkal elégedettek vagyunk. 
Uray Dóra értékesítési vezető- EvoBus (Daimler)
Az EGIS Zrt. 2005. februárjától veszi igénybe a Concord Fordítóiroda szolgáltatásait. (…) Munkájukat mind szakmailag, mind nyelvileg kifogástalan minőségben látták el és a teljesítési határidőket is pontosan betartották. Munkájukra a jövőben is számítunk. 
Dr. Szentpéteri Imre - EGIS Gyógyszergyár Zrt.

HUMANSOFT

2007-ben volt az első közös munkánk. Főleg IT szakszövegek fordításával bíznak meg  minket. Több alkalommal tolmácsoltunk is már tárgyalásaikon.

Panalpina

2008 óta fordítunk szerződéseket, szállítmányozással kapcsolatos szakszövegeket. Angol, német és román nyelvek szerepelnek cél- és forrásnyelvként.

Sodexo

Több, mint 10 éve dolgozunk a cégnél. 2003 júliusában fordítottuk le az első szerződést angol nyelvre. Azóta több száz projektben segíthettük a cég munkáját.

EGIS

Gyógyszerészeti szakszövegeket fordítunk sok éve a cégnek. 2005-ben fordítottuk a cégnek legelső munkánkat. Angol, német, francia, portugál és kínai fordítást is rendeltek már tőlünk.

Antenna Hungária

Nagyon sürgős munkák fordításával bízott meg minket a cég több alkalommal. Általában angol cél- vagy forrásnyelvvel.  Piaci elemzések és szerződések szerepeltek a feladatok között.

Aquis Informatika

IT szakszövegek, tenderek és szerződések fordítását rendelte meg tőlünk a cég több alkalommal. Több mint 20 közös projektünk volt.

Ilcsi Szépítőfüvek

A cég sok év óta minket kér fel arra, hogy az éves nagy rendezvényükön tolmácsoljunk. Több alkalommal a tolmácsberendezést is mi szállítottuk a munkához.

EVOBUS

Két éve dolgozunk rendszeresen a cégnek. Tenderek beadásánál, szerződések megkötésénél kérik általában a segítségünket. Minden megbízásuknál a műszaki jellegű szakszövegek dominálnak.

Kérjen egyedi árajánlatot

Munkaidőben egy órán belül válaszolunk.

Ajánlatot kérek

Ne kockáztasson!

Tekintse meg minőségi- és határidő garanciánkat.

Garanciavállalásunk